button offerte

Eén aannemer voor al uw sanitaire renovaties

U heeft verschillende sanitaire reparaties nodig of u wilt uw volledige badkamer laten renoveren? Het is gemakkelijker om alle werken door één aannemer te laten uitvoeren. Zo beschikt u over één aanspreekpunt.
Een vlotte communicatie met uw aannemer maakt het verschil. U kan steeds bij ons terecht voor een volledig overzicht over alle sanitaire werkzaamheden.

Een aannemer voor een volledige of gedeeltelijke renovatie van uw sanitair? U kan voor alle sanitaire renovaties in de provincie Antwerpen en de Kempen bij ons terecht. Wilt u sanitair laten vernieuwen? Dan kan u altijd voor informatie bij ons terecht.

Aannemer sanitair

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Zoekt u een aannemer voor uw sanitair? Dan kan u zeker bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle sanitaire renovaties. Een aannemer voor een kleine of grote badkamerrenovatie? Geef ons uw wensen door! Wij staan u graag bij met advies op maat.

Tijd voor een nieuwe badkamer in de provincie Antwerpen of de Kempen? Wij informeren u graag over onze werkwijze. Mail of bel ons!

Sanitaire renovaties worden door uw aannemer in kaart gebracht

Een aannemer voor sanitair moet zorgen voor een duidelijke planning en strikte opvolging. Hierin maken wij het verschil. Bij aanvang bespreken we alle uit te voeren renovatiewerken met u. Vervolgens maken wij een duidelijke planning op. We coördineren alle sanitaire renovatiewerken en houden het budget nauwlettend in het oog. Een vlotte en efficiënte badkamerrenovatie is het resultaat.

Bad installeren

Een ligbad, vrijstaand bad, hoekbad, … Als aannemer voor sanitair installeren we het beste bad voor uw badkamer. U kan de verschillende mogelijkheden steeds met ons overlopen. Is uw huidige bad nog in goede staat? Dan knappen we het op tijdens de andere renovatiewerken in uw badkamer.

Toilet vervangen

Bij een badkamerrenovatie wordt het toilet vaak vervangen. Het wordt dagdagelijks gebruikt en kan dan maar best ook zo comfortabel mogelijk zijn. Een aannemer sanitair zorgt ervoor dat uw staand of hangend toilet perfect in uw badkamer geïntegreerd wordt. Uw toilet laten renoveren of vervangen? We gaan snel aan de slag.

Douche renoveren

Uw douche laten renoveren? Dat is uiteraard ook een specialiteit van de aannemer voor sanitair. U kan bij ons terecht voor de renovatie of installatie van douchebakken, douchecabines en inloopdouches. Wij kijken tot op de vakkundige installatie van kranen en sproeiers. Welke douche past het beste in uw badkamer? We geven u graag advies.

Lavabo vernieuwen

Uw lavabo of wastafel laten vernieuwen? Dat is werk voor uw aannemer sanitair. Mooie lavabo’s kunnen uw badkamer een heel nieuw karakter geven. Ze spelen meestal een centrale rol in de badkamer, waardoor ze meteen opvallen. Uw wastafels laten renoveren of vervangen? Wij zorgen voor een sterke opvolging.

Leidingen renoveren

Een badkamer heeft warm en koud water nodig. Uw aannemer sanitair zorgt ervoor dat uw leidingen correct opgesteld zijn. Wij zorgen voor een efficiënte aan- en afvoer van water. Tijdens uw badkamerrenovatie zien we erop toe dat uw toilet, douche en lavabo perfect aangesloten worden.

Volledige afwerking door uw aannemer sanitair

Uw aannemer heeft uw sanitair volledig geïnstalleerd? Dan is het tijd voor de verdere afwerking van uw badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in complete badkamerrenovaties.
Aan de hand van vloerwerken, bezettingswerken, tegelwerken en ventilatiewerken geven wij uw badkamer volledig vorm. Uw badkamermeubels worden tot slot vakkundig in elkaar gestoken.

Wij geven u graag meer informatie over onze aanpak.