button offerte

Wij renoveren uw centrale verwarming met de producten van Vaillant en Buderus

Voor de renovatie van centrale verwarming kiezen wij meestal voor de producten van Vaillant en Buderus. Beide firma’s beschikken over een ruim aanbod van hoge kwaliteit.
Heeft u reeds voor een bepaald type van verwarming gekozen? Dan helpen we u uiteraard verder. We geven u alle nodige informatie en coördineren de volledige installatie van uw CV.

Centrale verwarming Renovatie

Is uw centrale verwarming aan renovatie toe? Dan kan u door ons een hedendaagse verwarming laten aanleggen. Elke ruimte van uw woning wordt van voldoende warmte voorzien. Een installatie van een nieuwe centrale verwarming zorgt meestal ook voor een daling van uw energiefactuur. Radiatoren vervangen of een totaalrenovatie? U kan steeds bij ons terecht voor een eerste advies.

Een installateur CV met een open communicatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Aannemer voor de renovatie van elke centrale verwarming

Zoekt u een aannemer voor de renovatie van uw centrale verwarming? Dan kan u zeker bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten verwarming. Een moderne verwarmingsinstallatie heeft sowieso een positieve impact op uw energieverbruik. Wilt u ook inzetten op hernieuwbare energie? Dan bieden wij u ook de nodige expertise aan. Renovatie van centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen? Denk dan vooral aan ons!

Traditionele centrale verwarming

Een nieuwe centrale verwarming laten installeren zorgt voor een hoger rendement. Een nieuwe traditionele verwarmingsinstallatie is dus ook milieuvriendelijker. Uw verouderde verwarmingsketel laten vervangen door een nieuwe condensatieketel zorgt bijvoorbeeld al voor een enorme daling van uw energieverbruik. U kan voor de vakkundige installatie van alle verwarmingsproducten bij ons terecht. Elektrische waterverwarmers, gasboiler, waterverwarmers op gas, radiatoren, convectoren, … Welke elementen moeten in de renovatie van uw centrale verwarming opgenomen worden? We geven u gedetailleerd advies.

Centrale verwarming met hernieuwbare energie

Overstappen op hernieuwbare energie is in ieder geval goed voor het milieu. Daarenboven kan u dit op termijn een forse besparing opleveren. Wij helpen u dus graag verder. Warmtepompen, zonne-energie, warmtepompboilers, zonneboilers,… We coördineren de volledige omschakeling.

Een renovatie van centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen?

U wilt uw verwarming laten renoveren in de provincie Antwerpen of de Kempen? Dan installeren we de centrale verwarming, die het beste bij uw woning past. We volgen alle verbouwingswerken nauwkeurig op en bezorgen u gedetailleerde vorderingsstaten. U weet op elk moment hoe het met uw centrale verwarming gesteld is. Een installateur CV met een open communicatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Wij geven u graag meer informatie over onze aanpak.