button offerte

Elektriciteit renoveren van a tot z

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van alle elektrische installaties. Alle onderdelen van de elektriciteit van uw huis kunnen door ons vernieuwd worden. Het verdeelbord, de bedrading, stekkerdozen, stopcontacten, … Uw volledige elektrische installatie wordt opnieuw veilig, modern en logisch ingedeeld.
Gaat het om een volledige renovatie van uw elektrische installatie? Of betreft het eerder een gedeeltelijke vernieuwing? Wij coördineren alle elektriciteitswerken en zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Renovatie elektrische installatie

Moet uw huidige elektrische installatie gerenoveerd of uitgebreid worden? Wij vernieuwen de elektriciteit in uw huis, maken ze volledig veilig.
Zoekt u een aannemer voor de renovatie van elektriciteit in de provincie Antwerpen of de Kempen? Dan kan u steeds een beroep op ons doen.

schakelaar niko

Uw elektriciteit volledig vernieuwen? We hebben alle kennis en ervaring in huis. Zoekt u een aannemer elektriciteit met een open communicatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Uw aannemer voor elektriciteit in Antwerpen

U zoekt een aannemer voor de renovatie van uw elektrische installatie? Wij komen de uit te voeren werken ter plaatse bekijken in heel de provincie Antwerpen en de Kempen. Op die manier kunnen wij u reeds een eerste advies geven en u van een vrijblijvende offerte op maat voorzien.

We staan in voor een strikte opvolging van alle elektriciteitswerken en houden u steeds op de hoogte aan de hand van duidelijke vorderingsstaten.

Renovatie tot een moderne elektrische installatie

Wilt u uw huidige elektrische installatie een pak moderner maken? Dan beschikt u over verschillende mogelijkheden. U kan ze laten uitbreiden aan de hand van automatisatie en bewegingsmelders. Een modern verlichtingssysteem kan voor extra gezelligheid zorgen. Videofonie, parlofonie en camerabewaking kunnen uw woning dan weer extra veilig maken.
Gaat u voor de meest moderne elektrische installatie? Dan komt er meer informatica bij te pas en opteert u voor domotica. Een domoticasysteem is uiterst flexibel. Zo kan u alle schakelaars in uw huis via een scherm bedienen of ze een andere functie geven.

Renoveert u uw elektrische installatie liever zelf?

Wel handig, maar geen expert in elektriciteit? Als u uw elektrische installatie graag zelf wilt renoveren, helpen wij u met plezier op weg. We overlopen uw wensen en helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Daarna bezorgen we u een duidelijke planning en reiken alle nodige materialen aan.

Wij geven u graag meer informatie over onze aanpak.