button offerte

Totaalrenovatie heeft ons groot gemaakt

Onze firma is in 2007 ontstaan. We hadden enkele huizen opgekocht en gerenoveerd. Alle renovatiewerken voerden we zelf uit. Veel mensen zagen dat dit vlot verliep en begonnen ons meer en meer om hulp te vragen. Via mond-tot-mondreclame ging de bal aan het rollen. Dankzij onze eerste totaalrenovaties is onze firma bekend geworden.

Vlotte coördinatie

Wij coördineren alle renovatiewerken en houden steeds rekening met het vooropgestelde budget. We houden u steeds op de hoogte over de stand van zaken. Gedetailleerde vorderingsstaten geven de vooruitgang duidelijk weer. We proberen u of uw architect zoveel mogelijk te ontlasten tijdens uw renovatiewerken in Antwerpen of de Kempen.

Alle renovatiewerken
in Antwerpen en de Kempen

Zoekt u een veelzijdige aannemer voor uw renovatiewerken in Antwerpen of de Kempen? Dan helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie. Een totaaloplossing voor al uw renovatiewerken? Dat is gemakkelijk en efficiënt. Een afspraak voor uw renovatiewerken in Antwerpen of de Kempen? Bel of mail ons!

Renovatiewerken van a tot z

Het is al enige tijd geleden dat uw huis werd opgeknapt? Misschien heeft u het net gekocht en moet het woonklaar gemaakt worden? Ons team gaat voor u aan de slag. Van de kelder tot het dak. Wij zorgen ervoor dat alle renovatiewerken perfect op elkaar worden afgestemd. Ook architecten uit Antwerpen en de Kempen werken graag met ons samen. Doordat wij alle werken coördineren, hebben zij maar één aanspreekpunt nodig.

Totaalrenovatie van huis, winkel en kantoor

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de totaalrenovatie van huizen. Maar we nemen ook kleine kantoren en winkels onder handen. Moeten er ergens in Antwerpen of de Kempen renovatiewerken gebeuren? Denk dan vooral aan ons! We komen alles grondig inspecteren en overlopen alle aspecten van uw totaalrenovatie.

Renovatiewerken met minder stress

Bij grote renovatiewerken moeten verschillende taken op elkaar afgestemd worden. Ze duren uiteraard ook langer dan een kleine reparatie. Een totaalrenovatie kan daardoor soms voor stress zorgen. Zorg ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt en doe een beroep op een aannemer, die in totaalrenovaties gespecialiseerd is.

Een aannemer voor uw renovatiewerken contacteren?

Zoekt u de geschikte aannemer voor uw renovatiewerken? U wilt de juiste keuze maken en er een goed gevoel bij hebben? Wij komen langs voor een persoonlijke kennismaking en leggen u meteen uit hoe wij tewerk zullen gaan. Tijdens onze afspraak kan u met al uw vragen bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor loodgieterij elektriciteitswerken tegelwerken vloerwerken pleisterwerken gyprocwerken metselwerken schrijnwerken gevelwerken schilderwerken

Wij geven u graag meer informatie over onze aanpak.