button offerte

Wij verbouwen met ventilatiesystemen van Renson

Voor een verbouwing met ventilatie kiezen wij meestal voor de systemen van Renson. Deze Belgische firma levert verschillende moderne systemen, die mee kunnen zorgen voor een energiezuinige woning. Hun displays stellen u in staat om uw ventilatie zelf aan te passen en de luchtkwaliteit van uw woning op te volgen.
Heeft u uw oog al laten vallen op een specifiek ventilatiesysteem? Bespreek dit dan zeker met ons! Wij kunnen alle ventilatiesystemen installeren.

Ventilatie verbouwing

U laat uw woning verbouwen? Dan is het verplicht om een ventilatiesysteem te laten installeren. Het is namelijk belangrijk dat uw woning kan ademen en geen vocht opstapelt. Bij elke verbouwing houden wij rekening met de ventilatie van de woning. Wanneer de rest van uw woning in goede staat is, kan u bij ons terecht voor de renovatie van uw ventilatiesysteem.

Een installateur ventilatie met een open communicatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

Een verbouwing met ventilatie in Antwerpen of de Kempen?

U verbouwt in de provincie Antwerpen of de Kempen? Dan zorgen wij voor een perfecte luchtcirculatie en bijgevolg voor een gezonde leefomgeving. We garanderen u een strikte opvolging tijdens uw renovatieproject en bezorgen u gedetailleerde vorderingsstaten. Op die manier weet u op elk ogenblik hoe de verbouwingswerken aan uw ventilatiesysteem verlopen.

Welk ventilatiesysteem voor uw verbouwing?

Omdat gerenoveerde woningen vaak goed geïsoleerd zijn, laten zij minder luchtdoorstroming toe. Verschillende soorten ventilatiesystemen kunnen ingezet worden om voor een goede luchttoevoer en -afvoer te zorgen. Welk ventilatiesysteem past het beste bij uw woning? U kan steeds bij ons terecht voor advies op maat.

Verbouwen met natuurlijke ventilatie

Ventilatieroosters, doorvoeropeningen en ventilatiekanalen zorgen ervoor dat de woning op een natuurlijke wijze verlucht wordt. Natuurlijke ventilatie is een basisoplossing. Moderne ventilatiesystemen zijn ofwel volledig mechanisch of combineren natuurlijke en mechanische componenten.

Verbouwen met mechanische ventilatie: ventilatiesysteem C en ventilatiesysteem D

Is een natuurlijke toevoer van lucht niet mogelijk? Dan kunnen we lucht laten aanvoeren aan de hand van mechanische ventilatie. Via een ventilator wordt uw woning van verse buitenlucht voorzien. Wanneer vuile binnenlucht niet voldoende afgevoerd wordt, opteren we voor mechanische luchtafvoer. De vervuilde lucht wordt dan naar buiten gezogen via luchtkanalen. De dag van vandaag wordt vooral geopteerd voor ventilatiesystemen C en D.
Ventilatiesysteem C combineert een natuurlijke luchttoevoer met een mechanische luchtafvoer. Bij ventilatiesysteem D gebeuren luchttoevoer en -afvoer allebei mechanisch. Het gaat om een bijzonder energiezuinige oplossing, omdat de warmte van de afgevoerde lucht wordt ingezet voor de verwarming van nieuwe, verse lucht. Het verlies van warmte wordt zo tot een minimum beperkt.

Wij geven u graag meer informatie over onze aanpak.